Onderhoud & Service

Onderhoud 1DB Climasystems importeert en levert hoogwaardige producten en verzorgt bovendien de inbedrijfstelling van waterkoelmachines en computer room units en het planmatig onderhoud.

 

 

 

 

 

Het inbedrijfstellingsrapport wordt u verstrekt in de vorm van een logboek. Voor de inbedrijfstelling is een bepaalde tijd beschikbaar, hetgeen inhoudt dat er door u een aantal installatie punten gecontroleerd dienen te worden. Vóór de inbedrijfstelling ontvangt u van ons een formulier “aanvraag voor inbedrijfstelling” om deze punten te controleren.

 Onderhoud door DB Climasystems

 

 

Onze service organisatie kan in samenspraak met u een onderhoud overeenkomst aangaan, hiervoor bestaan diverse mogelijkheden die wij graag met u willen bespreken.

 

 

 

 

 

 U hebt de mogelijkheid om met ons de verschillende onderhoud contracten te bespreken en een keuze te maken die volledig aansluit op de situatie ter plaatse.

 

Onderhoud door DB Climasystems

 

 

 

Preventief en professioneel onderhoud voorkomt de belangrijkste problemen, en is tot op zekere hoogte wettelijk verplicht voor de machines die koudemiddel bevatten.

 

 

 

 

 Onderhoud 2

Onze organisatie kan, indien gewenst, ook deskundig onderzoek en advies aanbieden.